AILDM GOLD AWARD WINNER 2018 - Residential Landscape Design
50 - 150m2

design: mud landscape design | Install: tallowood landscapes

39 Parry St Landscaping - 05.jpg
Tallowood Landscapes Newcastle - 15.jpg
Tallowood Landscapes - 06 (1).jpg
39 Parry St Landscaping - 01.jpg
39 Parry St Landscaping - 12.jpg
39 Parry St Landscaping - 07.jpg
39 Parry St Landscaping - 16.jpg

Textural Haven in New Lambton

Design: Mud landscsape design install: tallowood landscapes

190413_justinaaron_MUD_8GistfordStreet_p-008.jpg
190413_justinaaron_MUD_8GistfordStreet_p-014.jpg
190413_justinaaron_MUD_8GistfordStreet_p-027.jpg
190413_justinaaron_MUD_8GistfordStreet_p-011.jpg
190413_justinaaron_MUD_8GistfordStreet_p-023.jpg

A Bondi Retreat

 
 
 
 
FullSizeRender_4.jpg

This outdoor area was designed to maximise the small space in order for the clients to have an entertaining area as well as a post dinner drinks retreat area. A spotted gum deck was installed with a garden bed to seperate the two areas. The BBQ was built in giving extra storage space. Working on the construction of this luxury outdoor space (designed by Quercus and built whilst working for Quercus Gardens) was a highlight in career as it went on to win Gold at AILDM and was featured in House and Garden, Garden Special May 2018 Issue.

Design Quercus Gardens.
Install: Quercus Gardens 

Bellevue Hill Poolside

 
 
 
 
 
FullSizeRender_2.jpg

 A sleek rennovation to bring a 90's terracotta pool up to date. Ecotech tile from Di Lorenzo in the ‘naturale’ finish was laid to the pool surround and coping in order to extend the poolside area allowing the clients to create a space to lounge. A new glass fence adds the perfect finishing touch which connects the pool and the garden to add to the sense of space.

Designed By Quercus Gardens

 

Bespoke Outdoor Kitchen

FullSizeRender.jpg

Designed to meet the clients specifications, this cedar wood built in BBQ creates the perfect outdoor kitchen experience.
Tongue and groove was used to keep the area weatherproof so that the design can last the distance. The warmth of the wood is complimented by the cool tones of the custom made polished concrete work surface.